zaklamp-rondleiding

21 oktober: Aan het werk!
Zaklamprondleiding voor kinderen in de herfstvakantie
Neem je zaklamp mee en kom de Domkerk ontdekken op een avond in de herfstvakantie.
Met deze speelse rondleiding sluiten we aan bij het thema van de Maand van de Geschiedenis: Aan het werk! Wat een werk moet het zijn geweest om deze kerk te bouwen! Hoe deden ze dat? Hoe kwamen ze zo hoog? Hoe bleven die stenen daarboven goed zitten? Hoe zou jij dat aanpakken? En wordt er nog steeds aan en in de kerk gewerkt? Met je zaklamp ontdek je nog veel meer dingen die je overdag nooit waren opgevallen. Aansluitend is er iets te drinken met wat lekkers. Graag vóór woensdag 20 oktober 12.00 uur reserveren via secretariaat@domkerk.nl.

De rondleiding is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar met volwassen begeleiding van 19:30-21:00 uur, deur open om 19:15 uur.
Ingang bruine deur tegenover de Domstraat
Kosten: kinderen en begeleiders € 4,50 p.p.