Word Vriend van de Domkerk

Deze schitterende kathadraal kan gelukkig weer dagelijks open om haar bezoekers te ontvangen. Maar door de coronacrisis zijn de financiële tekorten snel opgelopen. Bovendien is er straks te weinig geld voor het reguliere onderhoud en de restauratieprojecten. De toekomst van de kerk is in gevaar. We hebben uw bijdrage daarom hard nodig om het behoud en de openstelling van de Domkerk te kunnen garanderen!

Als Vriend van de Domkerk draagt u bij aan het behoud en openstelling van één van de belangrijkste gotische monumenten van Nederland. U ontvangt onze nieuwsbrief én u wordt uitgenodigd voor onze jaarlijkse Domkerklezing. U bent al Vriend vanaf € 3,50 per maand, maar een ander bedrag schenken per maand of jaar is ook mogelijk.

TIJDELIJKE ACTIE: Word nu Vriend van de Domkerk en ontvang een prachtige 3D-puzzel van de Domkerk cadeau! U ontvangt deze puzzel bij een maandelijkse bijdrage van €7,50 of meer (tot wederopzegging).

Binnen één minuut bent u al Vriend van de Domkerk! Vul snel uw gegevens in: