Deze website plaatst functionele en analytische cookies, waarmee we onze site gebruiksvriendelijker maken. U blijft anoniem. Cookies van derden plaatsen we niet zonder uw toestemming. Klik op 'voorkeuren instellen' om uw voorkeuren aan te geven.  

Word Vriend van de Domkerk

De Domkerk is één van de mooiste, oudste maar ook één van de duurste gebouwen in Utrecht.Zorgvuldig onderhoud en restauratie van het gebouw zijn nodig om deze prachtige kathedraal in goede staat te houden. Dat is echter een kostbare zaak. Bovendien komen daar de kosten van de dagelijkse openstelling bovenop. ​
We staan voor de uitdaging om dit levende monument als plek van schoonheid, muziek, inspiratie en zingeving in goede staat door te geven aan toekomstige generaties en voor iedereen toegankelijk te houden. Word daarom Vriend van de Domkerk en draag bij!  
 
Als Vriend van de Domkerk draagt u bij aan het behoud en openstelling van één van de belangrijkste gotische monumenten van Nederland. U ontvangt onze nieuwsbrief én u wordt uitgenodigd voor onze jaarlijkse Domkerklezing. U bent al Vriend vanaf € 3,50 per maand, maar een ander bedrag schenken per maand of jaar is ook mogelijk.


Word nu Vriend van de Domkerk en ontvang een prachtige 3D-puzzel van de Domkerk cadeau! U ontvangt deze puzzel bij een maandelijkse bijdrage van €7,50 of meer (tot wederopzegging).

Binnen één minuut bent u al Vriend van de Domkerk! Vul snel uw gegevens in: