Word Vriend van de Domkerk!

De coronacrisis raakt de Domkerk hard. Deze schitterende kathadraal kan niet meer dagelijks honderden bezoekers ontvangen. Hierdoor lopen de financiële tekorten snel op, waardoor de openstelling van de kerk gevaar komt. Bovendien is er straks te weinig geld voor het reguliere onderhoud en de restauratieprojecten. We hebben uw bijdrage dus hard nodig om het behoud en de openstelling van de Domkerk te kunnen garanderen!

Als Vriend van de Domkerk draagt u bij aan het behoud en openstelling van één van de belangrijkste gotische monumenten van Nederland. U ontvangt onze nieuwsbrief én u wordt uitgenodigd voor onze jaarlijkse Domkerklezing. U bent al Vriend vanaf € 3,50 per maand, maar een ander bedrag schenken per maand of jaar is ook mogelijk.

TIJDELIJKE ACTIE: Word nu Vriend van de domkerk en ontvang een prachtige 3D-puzzel van de Domkerk cadeau! U ontvangt deze puzzel bij een jaarlijke bijdrage van minimaal €100,- (tot wederopzegging) of bij een eenmalige gift van € 100,-.

Binnen één minuut bent u al Vriend van de Domkerk! Vul snel uw gegevens in: