Word Vriend!

Meteen aanmelden als Vriend?
We hebben uw bijdrage hard nodig om het behoud en de openstelling van de Domkerk te kunnen garanderen!

Als Vriend van de Domkerk draagt u bij aan het behoud en openstelling van één van de belangrijkste gotische monumenten van Nederland. U ontvangt onze nieuwsbrief én u wordt uitgenodigd voor onze jaarlijkse Domkerklezing. U bent al Vriend(tot wederopzegging) vanaf € 3,50 per maand, maar een ander bedrag schenken per maand of jaar is ook mogelijk. Binnen één minuut bent u al Vriend van de Domkerk! Vul uw gegevens in: