Word Vriend

Meteen aanmelden als Vriend
We hebben uw bijdrage hard nodig om het behoud en de openstelling van de Domkerk te kunnen garanderen.

Als Vriend van de Domkerk draagt u bij aan het behoud en openstelling van één van de belangrijkste gotische monumenten van Nederland. U ontvangt onze nieuwsbrief én u wordt uitgenodigd voor onze jaarlijkse Domkerklezing. U bent al Vriend(tot wederopzegging) vanaf € 3,50 per maand, maar een ander bedrag schenken per maand of jaar is ook mogelijk.

TIJDELIJKE ACTIE: Word nu Vriend van de domkerk en ontvang de prachtige 3D-puzzel van de Domkerk cadeau! U ontvangt deze puzzel bij een jaarlijke bijdrage van minimaal €100,- (tot wederopzegging) of bij een eenmalige gift van €100,-.

Binnen één minuut bent u al Vriend van de Domkerk! Vul hier uw gegevens in: