Deze website plaatst functionele en analytische cookies, waarmee we onze site gebruiksvriendelijker maken. U blijft anoniem. Cookies van derden plaatsen we niet zonder uw toestemming. Klik op 'voorkeuren instellen' om uw voorkeuren aan te geven.  

Steun ons

Steun de Domkerk
Door de coronacrisis is de Domkerk in de financiële problemen gekomen. Het aantal bezoekers aan de Domkerk is enorm teruggelopen. Het gevolg is minder opbrengsten uit de offerblokken, uit verkoop in het Domcafé en de Domshop, de verkoop van kaarsen en uit rondleidingen. Ook de inkomsten uit verhuur van de kerk zijn aanzienlijk teruggelopen. 

De financiële situatie is ernstig. Daarom vragen wij iedereen die zich betrokken voelt bij de Domkerk om de Domkerk in deze moeilijke periode te ondersteunen met een bijdrage. 

Drie manieren om de Domkerk te steunen
Het Citypastoraat Domkerk, de Zaterdagmiddagmuziek en de Stichting Vrienden van de Domkerk kunnen niet zonder uw steun.
Ieder domein realiseert doelstellingen onder het hetzelfde dak van de eeuwenoude Domkerk in de benodigde samenhang én met de eigen unieke doelstelling.

  1. Wilt u het Citypastoraat steunen? Lees hier verder. 

  2. Wilt u bijdragen aan de kwaliteit van de Zaterdagmiddagmuziek? Klik hier. 

  3. Wilt u Vriend van de Domkerk worden? Lees hier hoe u kunt bijdragen aan het behoud en onderhoud van de Domkerk.

Om de Domkerk open te kunnen houden voor onszelf en voor de volgende generaties, is een extra inspanning hard nodig.Hartelijk dank voor uw bijdragen!
Samen houden we het vuur brandend....