Concertagenda

Vanwege de coronamaatregelen mogen we helaas géén publiek ontvangen. U kunt het concert live volgen via de kerkomroep en Youtube. Wij hopen uw waardering in de vorm van een genereuze financiële bijdrage te mogen ontvangen op rekeningnummer NL96 RABO 0187 4857 47 van de Stichting Zaterdagmiddagmuziek Domkerk Utrecht.

Houd u onze website en Facebookpagina in de gaten, waarop het laatste nieuws te lezen zal zijn. U kunt hier een overzicht vinden van een aantal concerten die afgelopen tijd hebben plaatsgevonden.

Alle concerten zijn onder voorbehoud i.v.m. de coronamaatregelen.

Rondom Heinrich Schütz (1585-1672) 350ste sterfjaar
Cantiones sacrae en Geistliche Konzerte
Solistenensemble Cantores Martini

Vanwege de coronamaatregelen gaat het concert van 22 januari helaas niet door.

Rondom Ralph Vaughan Williams (150ste geboortejaar)
Edward Elgar (1857-1934) en Herbert Howells (1892-1983)
Domorganist Jan Hage

Neem ook eens een kijkje bij de orgelconcerten in de Jacobikerk en Nicolaikerk in Utrecht!