Deze website plaatst functionele en analytische cookies, waarmee we onze site gebruiksvriendelijker maken. U blijft anoniem. Cookies van derden plaatsen we niet zonder uw toestemming. Klik op 'voorkeuren instellen' om uw voorkeuren aan te geven.  

Draag bij aan restauratie Domkerk: koop prachtige 3D puzzel!


Op 1 augustus 1674 stortte het schip van de Utrechtse Domkerk in en is deze, als gotische kathedraal gebouwde kerk, niet meer compleet. Ben je benieuwd hoe de kerk er echt heeft uit gezien tot die tijd en wil je er zelf aan bouwen, dan kan dat nu met deze prachtige 3D puzzel, te verkrijgen in de DomShop. Het mooie is dat je er nog een goed doel mee steunt ook. De opbrengst van elk verkocht exemplaar in de DomShop komt geheel ten goede aan de huidige restauratie van de Utrechtse Domkerk. Daarnaast doneert House of Holland bij elke door de DomShop verkochte puzzel een extra bijdrage aan het restauratiefonds!
De puzzel geeft een beeld van hoe de Domkerk met Domtoren eruit zag voor die verwoestende tornado. De puzzel kost €17,95, Leeftijd 12+. Wil je meer lezen over wat er gebeurde op 1 augustus 1674 toen er een verwoestende storm over Utrecht trok, lees dan het boek “Stad in de Storm” van Thea Beckman. Ook deze klassieker onder de kinderboeken is te verkrijgen in het ruime assortiment van de DomShop.