Actueel

In verband met de coronacrisis zijn een aantal zaken anders dan normaal in de Domkerk

Open Dom
De Domkerk is in deze periode dagelijks geopend van 12 tot 15 uur als stilte plek en om een kaarsje te kunnen branden. Er zijn geen toeristische faciliteiten: de DomShop en het DomCafé zijn gesloten, en er zijn geen rondleiders aanwezig.

Toegang kerkdienstenMet ingang van zondag 9 mei is het weer mogelijk om kerkdiensten te bezoeken. Dit geldt voor maximaal 30 mensen. Reserveren is noodzakelijk, dat kan via deze link.
Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven kerkdiensten mee te vieren is het niet mogelijk om te reserveren voor twee achtereenvolgende zondagochtenddiensten.

Bezoekers zijn ook weer welkom bij de vespers op zondag- en woensdagavond. Dit geldt vanaf zondagavond 2 mei a.s., reserveren hiervoor is niet nodig. Ook hier geldt een maximaal aantal bezoekers van 30.

De kerkdiensten blijven in geluid en beeld uitgezonden worden via YouTube en kerkomroep. De vespers zijn alleen te beluisteren via kerkomroep. Op deze wijze kan iedereen meevieren op afstand, bijvoorbeeld in de situatie dat u/jij nog wacht met kerkbezoek tot het moment van vaccinatie.

Het middaggebed vindt plaats op maandag, woensdag en vrijdag om 12.30 uur. Deze gaan in kleine kring door. Dat geldt ook voor het wekelijks ochtendgebed op maandagmorgen om 7.00 uur.