Deze website plaatst functionele en analytische cookies, waarmee we onze site gebruiksvriendelijker maken. U blijft anoniem. Cookies van derden plaatsen we niet zonder uw toestemming. Klik op 'voorkeuren instellen' om uw voorkeuren aan te geven.  

Dagelijks gebed

Ochtendgebed

Op maandagmorgen om 7.00 uur in de Dagkapel ochtendgebed. 
In de maanden juni, juli en augustus is er geen ochtendgebed. Maandag 6 september 07:00 uur gaat het ochtendgebed weer van start.

Middaggebed

Van maandag tot en met zaterdag is er van 12.30 uur tot 12.50 uur het middaggebed in de Dagkapel. Elke vrijdag wordt in het Middaggebed ook het Coventry-gebed gebeden. Het middaggebed is een samenwerkingsproject van de Nikolakommuniteit en het Citypastoraat.

Avondgebed (vesper)

Op zondag- en woensdagavond is er van 19.00 uur tot 19.45 uur in het Noordertransept een avondgebed. 

In de Domkerk wordt de gedachtenis van honderd geloofsgetuigen levend gehouden - de ‘heiligen ons voorgegaan’. Zij worden genoemd in de gedachteniskapel achter het hoogkoor, ter inspiratie voor een persoonlijk gebed, naar aanleiding van de teksten die daar van en over hen te vinden zijn. De geloofsgetuigen worden in ieder geval in het avondgebed genoemd, soms ook in het middaggebed en de zondagmorgendienst.