Rondleiding 'Geheimen van de Zolder'

De zondagrondleidingen boven in de Domkerk afgelopen zomer waren een groot succes. Deelnemers bezochten onder begeleiding van ervaren rondleiders het triforium, de middeleeuwse zolders en een stukje dak. Het triforium is de galerij halverwege de kerk, op 16 meter hoogte.
Het plan is om deze rondleidingen in de lente en zomer van 2020 te vervolgen.
Als het weer het toelaat, blijven groepsrondleidingen ‘op niveau’ op afspraak ook op andere momenten mogelijk. Meer informatie over deze groepsrondleidingen is op te vragen bij het secretariaat van de Domkerk, per e-mail - officemanager@domkerk.nl - of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur, telefoon 030-2310403.