Deze website plaatst functionele en analytische cookies, waarmee we onze site gebruiksvriendelijker maken. U blijft anoniem. Cookies van derden plaatsen we niet zonder uw toestemming. Klik op 'voorkeuren instellen' om uw voorkeuren aan te geven.  

Help ons de Domkerk te behouden!

Tot zijn overlijden in 2016 had Ruud Snel zijn kaarsenwinkel Ruud’s waskit in de Donkerstraat in Utrecht. In zijn atelier bij de winkel maakte hij onder meer de bekende Utrechtse Domkaarsen. Ruim vijf jaar na zijn overlijden hebben de Vrienden van de Domkerk circa 90 bijzondere kerkkaarsen uit de nalatenschap van Ruud gekregen. 

Word nu Vriend van de Domkerk met een minimale jaarlijkse bijdrage van €60,00 en ontvang een prachtige kerkkaars van Ruud Snel!
Door de Corona-crisis heeft de Domkerk veel minder bezoekers gehad en zijn de inkomsten van de Domkerk fors gedaald. Om de Domkerk te behouden en open te houden voor bezoekers, heeft de Domkerk meer Vrienden nodig! De eerste 90 nieuwe Vrienden die zich melden en jaarlijks minimaal €60,00 bijdragen, ontvangen een originele handgemaakte kerkkaars.
Binnen één minuut bent u Vriend van de Domkerk! Vul hieronder uw gegevens in: