← Back

Place

Domkerk Utrecht

Event details

Vanaf zondag 9 mei a.s. weer kerkdiensten mét bezoekers.
In de afgelopen periode heeft de kerkenraad op meerdere momenten een zorgvuldige afweging gemaakt over de mogelijkheid van kerkdiensten mét bezoekers. Tot op heden zijn wij terughoudend geweest om redenen van veiligheid en solidariteit. Met de laatste maatregelen van de regering hebben wij kunnen besluiten dat meebewegen met de beperkte versoepeling verantwoord is. De Domkerk is een veilige plaats, op voorwaarde dat iedereen zich houdt aan de geldende veiligheidsvoorschriften.
Dat betekent dat er vanaf zondag 9 mei a.s. maximaal 30 bezoekers bij kerkdiensten aanwezig kunnen zijn. Reserveren is noodzakelijk, dat kan via deze link.
Nieuw is dat het niet mogelijk is om te reserveren voor twee achtereenvolgende zondagochtenddiensten; wij willen zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen om een kerkdienst fysiek bij te wonen.
Bezoekers zijn ook weer welkom bij de vespers op zondag- en woensdagavond. Dit geldt vanaf zondagavond 2 mei a.s., reserveren hiervoor is niet nodig. Ook hier geldt een maximaal aantal bezoekers van 30.
De kerkdiensten blijven in geluid en beeld uitgezonden worden via YouTube en Kerkomroep. De vespers zijn te beluisteren via Kerkomroep. Op deze wijze kan iedereen meevieren op afstand, bijvoorbeeld in de situatie dat u/jij nog wacht met kerkbezoek tot het moment van vaccinatie.

Met een hartelijke groet vanuit de kerkenraad,
Hans Ruitenbeek (voorzitter@domkerk.nl), 30 april 2021