← Back

Place

Domkerk Utrecht

Event details

De adviezen van Rijksoverheid, CIO (overleg van de kerken), PKN en PGU zijn eensluidend: verdere versoepelingen voor de kerken zijn mogelijk. Wij volgen deze adviezen en dat betekent het volgende:

• In de zondagochtenddiensten zijn 100 bezoekers weer welkom. Het maximale aantal (vaste) zitplaatsen kan worden gebruikt voor zover hierbij de 1,5 meter afstand tussen de kerkgangers mogelijk is.
  • We mogen weer samen zingen.
  • De mondkapjesplicht in de Domkerk vervalt.
De 1,5 meter onderlinge afstand is maatgevend, terwijl reservering van zitplaatsen en registratie, gezondheidscheck, placering en hygiënemaatregelen van kracht blijven.
U/jij bent natuurlijk ook van harte welkom bij de vespers op zondag- en woensdagavond en het middaggebed op maandag, woensdag en vrijdag. Voor deze diensten is geen reservering nodig. Hier geldt een maximum aantal bezoekers van 30.
De kerkdiensten worden in geluid en beeld uitgezonden worden via YouTube en Kerkomroep. De vespers zijn ook te beluisteren via Kerkomroep. Op deze wijze kan iedereen meevieren, in de Domkerk of op afstand.