logo.png

slider_mask.png
slider_mask-7.jpg slider_mask-5.jpg slider_mask-3.jpg slider_mask-4.jpg slider_mask-8.jpg
Deze website plaatst functionele en analytische cookies, waarmee we onze site gebruiksvriendelijker maken. U blijft anoniem. Cookies van derden plaatsen we niet zonder uw toestemming. Klik op 'voorkeuren instellen' om uw voorkeuren aan te geven.  
← Back

Domkerk zoekt vrijwilligers

Date & time

From 25 October 2021 at 14:53 to 25 November 2021 at 15:53

Place

Domkerk Utrecht

Event details

Wil jij mensen een onvergetelijk bezoek aan de Utrechtse Domkerk bezorgen? Dan zoeken wij jou als vrijwilliger in de Domkerk.
De Domkerk is dagelijks geopend en trekt zo’n 300.000 bezoekers per jaar. De bezoekers komen met verschillende bedoelingen de kerk binnen: om de bouwkunst te bewonderen, om te mediteren in een van de kapellen, om een kaarsje te branden voor een overleden familielid of vriend, om muziek te beluisteren, om kaarten en boeken te kopen of om iets te drinken in het DomCafé.

Al deze activiteiten zijn mogelijk dankzij de inzet van vrijwilligers die een dagdeel per week of per twee weken in de kerk werken. 
In de Domkerk zijn verschillende functies voor vrijwilligers, zoals medewerker bij de ontvangst, in het DomCafé, in de DomShop, bij rondleidingen of als assistent beheerder enz. 
Naast dat je als vrijwilliger een bijdrage levert aan de dagelijkse openstelling van de kerk, is het ook een leuk om samen te werken met andere vrijwilligers. 
Door het jaar heen worden er met en voor de vrijwilligers een aantal activiteiten georganiseerd en is er een jaarlijkse dag uit met elkaar.

De Open Dom is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Indien je geïnteresseerd bent, kun je tussen 09:00-12:00u contact opnemen met het bureau van de Domkerk tel. 030-2310403,
of stuurt u een e-mail met uw gegevens naar: 
Hans Hulsink, officemanager@domkerk.nl