← Back

Place

Domkerk, Utrecht

Event details

De Domkerk is een iconisch kerkgebouw in Utrecht waarin een levendige PKN-gemeente huist. In het hart van de stad Utrecht heeft het een veelzijdige functie. In deze dynamiek werken wij aan een nieuwe diaconale presentieplek. Ben jij net als wij begaan met het lot van de medemens in nood? Klopt je hart sneller van het bieden van gastvrijheid op een eeuwenoude plek? En vind je het leuk om te pionieren met vrijwilligers en nieuwe plannen te bedenken en samen uit te werken? Dan nodigen wij je uit om onze nieuwe diaconaal werker te worden!

Zie verder: https://www.domkerk.nl/nl/kerkgemeente/kerk-en-samenleving