Deze website plaatst functionele en analytische cookies, waarmee we onze site gebruiksvriendelijker maken. U blijft anoniem. Cookies van derden plaatsen we niet zonder uw toestemming. Klik op 'voorkeuren instellen' om uw voorkeuren aan te geven.  
← Back

Domkerk in regenboog-kleuren

Date & time

From 25 July 2022 at 10:07 to 6 August 2022 at 23:07

Place

Domkerk, Utrecht

Event details

KRO-NCRV zet kerken in Zwolle, Utrecht en Amsterdam in regenboogkleuren deze zomer met initiatief #liefdeisvooriedereen. 
Vanaf 1 augustus zet KRO-NCRV drie kerken in ons land in regenboogkleuren in het kader van #liefdeisvooriedereen. Liefde is voor iedereen, maar dat is helaas nog niet altijd vanzelfsprekend. Daarom wordt net als vorig jaar vanaf 3 augustus de Westerkerk, midden in het hart van de festiviteiten rondom Pride Amsterdam, in regenboogkleuren verlicht. Nieuw dit jaar is de deelname van de protestantse Domkerk in Utrecht en de katholieke Dominicanenkerk in Zwolle aan dit KRO-NCRV-initiatief. 

In verband met de campagne #liefdeisvooriedereen en de mooie verlichting van de Domkerk in regenboogkleuren zijn er een aantal extra activiteiten in de kerk.
De vesper op woensdagavond 3 augustus om 19.00 uur draagt een bijzonder karakter i.v.m. de campagne. Hartelijk welkom om deze mee te vieren!
De kerk is zoals altijd ieder dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Deze week is de kerk ook te bezoeken op 3, 4 en 5 augustus tussen 20.00 en 22.30 i.v.m. de mooie verlichting van de kerk.
Op woensdagavond, van 21.30 tot 22.30 is er een concert van gospelkoor G Roots.
Ook op donderdag- en vrijdagavond klinkt er mooie muziek in de kerk.
Zaterdag 6 augustus om ong. 19.15 zal er speciale aandacht geschonken worden aan de campagne in het TV programma Zin in Morgen. In dit programma laat Dompastor Willem Roskam zien hoe de Domkerk gelooft in #liefdeisvooriedereen in de stad Utrecht.