← Back

Place

Domkerk Utrecht

Event details

In verband met de regelgeving rondom Corona gelden er andere openingstijden van de Domkerk en zijn er specifieke regels t.a.v. kerkdiensten en concerten.

Alle diensten zijn helaas alleen online toegankelijk. Dit geldt voor de diensten van zondagochtend 10.30 uur en voor de vespers op zondag- en woensdagavond om 19.00 uur en ook voor de concerten op zaterdag. Alles is te horen en te zien via YouTube en via kerkomroep. De vespers zijn alleen te volgen via kerkomroep.
Bij het ochtendgebed op maandagochtend 7.00 uur en het middaggebed op ma-, wo- en vrijdagmiddag 12.30 uur bent u van harte welkom.

Openingstijden Domkerk
De Domkerk is dagelijks geopend van 12 tot 15 uur als stilte plek en om een kaarsje te kunnen branden. Er zijn geen andere faciliteiten: het DomCafé is gesloten, en er zijn geen rondleiders aanwezig. Op zaterdagen is de kerk geopend tussen 12.00 uur en 14.30 uur.
In de kerk is het dragen van een mondkapje verplicht.

DomShop opent haar deuren!
De Domkerk is helaas beperkt open, dagelijks van 12.00 tot 15.00 uur (za tot 14.30), maar vanaf 15 januari opent de DomShop weer haar deuren. Natuurlijk volgens de geldende regels. Hartelijk welkom!

En ook kan er blijvend gekocht worden via de webwinkel.
Ga naar bestellen en doe uw bestelling.
U kunt uw bestelling ophalen in de DomShop. Het pakje kan ook gratis worden bezorgd door de vrijwilligers binnen de stad Utrecht.
Komt u er op de website niet uit: informatie inwinnen kan ook via domshop@domkerk.nl.