logo.png

slider_mask.png
slider_mask-7.jpg slider_mask-3.jpg slider_mask-4.jpg slider_mask-8.jpg slider_mask-5.jpg

appeltaartconcert

Appeltaartconcerten

Stichting Appeltaartconcerten en de Vrienden van de Domkerk organiseren vanaf december 2021 vier Appeltaartconcerten in de Domkerk. Dat is misschien wel de allermooiste plek om van klassieke muziek te genieten.
Dankzij steun van de gemeente Utrecht en onze vereende krachten kunnen we vier prachtige muzikale en smakelijke ochtenden aanbieden.
Het eerste concert is op dinsdagochtend 7 december, aanvang 10.30
In het programma ‘Winterwarme Hoogbarok’ klinkt muziek van Bach, Monteverdi en Telemann. U hoort de voormalige Domorganist Jan Jansen, zangeres Merel van Schie, fluitiste Ellen Vergunst, altviolist Michiel Holtrop en celliste AnjaliTanna.
Aansluitend is er…. appeltaart.

Reserveren via de website van Stichting Appeltaartconcerten is noodzakelijk! Ga daarvoor naar https://appeltaartconcerten.nl/speellijst/
Een coronatoegangsbewijs (QR-code) voor dit concert is noodzakelijk.

Toegang is € 4,- inclusief koffie en appeltaart.
Een vrijwillige bijdrage aan de uitgang wordt zeer op prijs gesteld. Er is beperkt plek, i.v.m. het bewaren van gepaste afstand. Aansluitend is er de mogelijkheid om een rondleiding te volgen in de kerk, aanmelden kan vlak voor het concert.