Office manager gezocht

Werken op één van de mooiste plekken in Utrecht?

Domkerk Utrecht zoekt OFFICE MANAGER SECRETARIAAT
7 dagen per week open, 400.000 bezoekers (normaliter), tentoonstellingen, lezingen, rondleidingen...en dan ook nog eens een levende kerkelijke gemeenschap. Dat is wat de Domkerk allemaal biedt, en op het secretariaat komt alles bij elkaar.
In verband met het vertrek van onze Office Manager zoeken we vervanging. Houd jij je hoofd koel in de waan van de dag, waarin prioriteiten elkaar in rap tempo opvolgen? Vind je het leuk om te organiseren, te structureren en te stroomlijnen? Ben jij graag aanspreekpunt voor mensen en weet jij op intuïtie het juiste te doen?
Dan zou je geknipt kunnen zijn voor een rol als Office Manager Domkerk. Wij zoeken iemand die kan aansturen, stroomlijnen en verbinden. Binnen het secretariaat met de drie collega's daar, maar ook met andere gremia binnen en buiten de organisatie van de Domkerk. Het betreft een vrijwilligers functie voor (idealiter) 4 ochtenden in de week, met de mogelijkheid om in een duo-constructie ieder de helft op te pakken.
Ben je nou zelf niet geïnteresseerd, maar weet je iemand, stuur dit bericht dan gerust door! Als je meer wilt weten, bel dan met de Kerkrentmeester Personeel Sander Donze op +31 6 4731 4632 of mail naar KRM_personeel@domkerk.nl.
Solliciteren kan door een email met je motivatie te sturen aan KRM_personeel@domkerk.nl.