Huren

Het is mogelijk de Domkerk geheel of gedeeltelijk te huren. De Domkerk is een monumentaal gebouw met uitstraling. Ook onze kleine ruimtes zijn interessant. Zo kijkt u vanuit het DomCafé rechtstreeks in de schitterende pandhof. Ook als deze ’s avonds voor anderen gesloten is.
De centrale ligging in het land en in de stad (op loopafstand van het Centraal Station van Utrecht) maken de Domkerk een aantrekkelijke plek voor bijeenkomsten, lezingen en vergaderingen. Meer info? Mail naar e: verhuur@domkerk.nl

Grote gezelschappen

De Domkerk leent zich uitstekend voor bijeenkomsten waaraan in plenaire opstelling kan worden deelgenomen door gezelschappen tot 650 personen.
Enkele voorbeelden van :
  • openings- en slotbijeenkomsten van symposia, afscheidscolleges, diploma-uitreikingen.
  • jubileummanifestaties van nationale en internationale organisaties;
  • concerten van koren en orkesten;
  • orgel- en pianoconcerten met gebruikmaking van onze concertvleugel of het Bätz-orgel.

Kleine ruimtes

De Dom kent ook diverse kleine ruimtes die geschikt zijn voor bijvoorbeeld vergaderingen, lezingen en presentaties. Daarbij gaat het om:
  • de sacristie (tot ongeveer 60 personen);
  • het noordertransept (tot ongeveer 100 personen);
  • het DomCafé ( tot ongeveer 40 personen, of voor recepties tot ongeveer 70 personen).

Faciliteiten

Tijdens bijeenkomsten kan gezorgd worden voor koffie en thee. Ook zijn er mogelijkheden tot het verzorgen van recepties. Bij uitvoerige wensen kan in overleg voor externe catering worden gezorgd. De Domkerk beschikt over diverse bijzondere instrumenten, waaronder verschillende orgels en een concertvleugel. Deze kunnen ook worden gehuurd, indien u bij ons een ruimte huurt.

Mogelijkheden

De Domkerk kent, als prachtig monument met haar bijzondere religieuze functie, tal van verhuurmogelijkheden. Overdag, maar zeker ook ’s avonds.
In het weekend zijn de mogelijkheden beperkt vanwege de kerkdiensten en de Zaterdagmiddagmuziek.

Contact

Neemt u contact op met de verhuurcoördinator via ons secretariaat voor de mogelijkheden: 030-2310403. Of via de mail: verhuur@domkerk.nl
Vanwege de religieuze functie van het gebouw is de huur voor commerciële doeleinden niet mogelijk.
De verhuurfacilieteiten van de Domkerk, en van veel andere kerken, zijn ook te vinden op www.huureenkerk.nl