Muziek uit de Domkerk

Nu de concerten van de Zaterdagmiddagmuziek niet door kunnen gaan is er via de digitale weg toch muziek te horen uit de Domkerk. Regelmatig post Domorganist Jan Hage orgelwerken op zijn YouTubekanaal. Ga hiervoor naar www.youtube.com

Orgelzomer Zaterdagmiddagmuziek
De Zaterdagmiddagmuziek is voornemens de Orgelzomer op zaterdagen in juli en augustus door te laten gaan; het eerste concert is op 4 juli. Over de invulling hiervan wordt nog concreet nagedacht door de musici, de werkgroep en het stichtingsbestuur. Naast Jan Hage en Jan Jansen zijn nog een aantal top-organisten bereid gevonden hun medewerking te verlenen en ons fameuze Bätz-orgel te bespelen. Met de nodige inventiviteit en digitale technieken, in combinatie met de mogelijkheid om op termijn ook weer publiek toe te laten, moet het weer een hete orgelzomer worden!