Concertagenda

De Werkgroep en Stichting Zaterdagmiddagmuziek Domkerk hebben het voornemen uitgesproken om de orgelzomer 2020 door te laten gaan. Domorganist Jan Hage heeft een aantal gerenommeerde organisten uitgenodigd en zal uiteraard zelf een groot aandeel leveren. Gezien de onzekere omstandigheden bestaat de mogelijkheid dat de concerten in een andere vorm dan u gewend bent zullen plaatsvinden: hopelijk mét publiek (hoeveel bezoekers toegelaten mogen worden zal pas later duidelijk zijn) en in het uiterste geval zónder publiek, waarbij dan een opname op You Tube en onze website te zien en te horen zal zijn, of een combinatie hiervan. Wij verheugen ons er in ieder geval op dat de Zaterdagmiddagmuziek op 4 juli weer van start zal gaan en hopen u ook in september weer te mogen begroeten bij een Bachprogramma in kleine vocale/instrumentale bezetting. Houd u onze website en Facebookpagina in de gaten, waarop het laatste nieuws te lezen zal zijn.

Openingsconcert met drie Utrechtse kathedraalorganisten
Wouter van Belle - Kathedrale kerk Ste. Catharina