Concertagenda

De Werkgroep en Stichting Zaterdagmiddagmuziek Domkerk hebben het voornemen uitgesproken om de orgelzomer 2020 door te laten gaan. Domorganist Jan Hage heeft een aantal gerenommeerde organisten uitgenodigd en zal uiteraard zelf een groot aandeel leveren. De concerten vinden plaats met publiek, en zijn live op YouTube te zien en te horen. Wij verheugen ons er in ieder geval op dat de Zaterdagmiddagmuziek op 4 juli weer van start zal gaan en hopen u ook in september weer te mogen begroeten bij een Bachprogramma in kleine vocale/instrumentale bezetting. Houd u onze website en Facebookpagina in de gaten, waarop het laatste nieuws te lezen zal zijn.

Vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis kunnen we per concert 100 bezoekers ontvangen. U dient hiervoor een kaartje te reserveren.
Reserveren kan nu alleen nog voor de zomerorgelserie in juli en augustus.

Download hier het programma van de orgelzomer en klik hier voor een uitgebreidere toelichting op het programma.

8 augustus
Domorganist Jan Hage