Zaklamprondleiding

Donderdag 28 februari om 19.30 uur: Zaklamprondleiding in de voorjaarsvakantie
Zie je meer in het donker? Misschien wel! In de Domkerk is zoveel te ontdekken wat je overdag over het hoofd ziet. 's Avonds is dat anders... Met je zaklamp in de hand gaan we samen op zoek naar de leukste, spannendste, gekke beeldjes en dieren in de kerk. Waarom zouden mensen die gemaakt hebben? En waarom zijn ze er eigenlijk? Na deze rondleiding kun je nooit meer door de kerk lopen zonder aangegaapt te worden door spinnen, slakken, slangen en leeuwen. Neem dus je zaklamp mee en kom de Domkerk ontdekken. Aansluitend is er iets te drinken met wat lekkers in het DomCafé. De rondleiding voor kinderen van 7 t/m 12 jaar is van 19.30 tot 21.00 uur. De ingang (bruine deur t.o. de Domstraat) is open vanaf 19.15 uur. Kosten € 4.50 voor kinderen en begeleiders.