Vieringen in de Domkerk
Alle vieringen vinden in zeer kleine kring plaats in de kerk, maar worden in grote kring gevierd met iedereen die meekijkt en meeluistert via www.youtube.com/domkerkutrecht (met beeld en geluid) en www.kerkomroep.nl (alleen geluid). Op deze wijze zijn we met elkaar verbonden. De orde van dienst staat steeds vermeld bij de betreffende uitzending van youtube en op de facebookpagina van Citypastoraat Domkerk.

Vespers
De vespers op woensdag- en zondagavond vinden doorgang in zeer besloten kring. Deze avondgebeden worden nu ook uitgezonden via de kerkomroep. Met het Liedboek, Zingen en bidden in huis en kerk is de orde van dienst te volgen. U vindt deze onder: 190a. De psalmen en liederen uit het Liedboek worden aangekondigd.

Zondag 10 mei om 10.30 uur
Vier de dienst mee met ds. Willem Roskam, cantores Remco de Graas en Jeannette van Dalen en Domorganist Jan Hage en vele anderen die met u mee luisteren en kijken.

Zondag 17 mei om 10.30 uur
In deze viering gaan voor: ds. Idelette Otten, predikant in Vleuten, cantores Remco de Graas en Jeannette van Dalen en Domorganist Jan Hage. Welkom om digitaal mee te vieren. (zie ook 10 mei)

Hemelvaart, donderdag 21 mei om 9.00 uur
In de dienst van Hemelvaart gaan voor ds. Willem Roskam, cantores Remco de Graas en Jeannette van Dalen en Domorganist Jan Hage. Let op: de aanvang is 9.00 uur. (Zie ook 10 mei.)