logo.png

slider_mask.png
slider_mask-4.jpg slider_mask-5.jpg slider_mask-8.jpg slider_mask-3.jpg slider_mask-7.jpg

Kinderkerstnachtdienst in de Domkerk

Luchtpost (4+)
Kinderkerstnachtdienst in de Domkerk

De kinderkerstnachtdienst is op maandag 24 december en begint om 19.00 uur. Alleen toegang met gratis kaartjes die verkrijgbaar zijn bij de ontvangstbalie van de Domkerk tijdens reguliere openingstijden van de Domkerk.

“Wist jij dat er in Utrecht elke dag 13 kinderen worden geboren? Dat zijn er bijna 5.000 per jaar! Toch is iedere geboorte weer heel bijzonder. En sommige geboortes zijn extra bijzonder. Daar worden verhalen over verteld en boeken over geschreven. Weet je over welke geboorte ik het heb? Het is een prachtig verhaal. Maar neem het niet van mij aan, ik ben slechts de boodschapper. Kom zelf luisteren!”

Op maandag 24 december is het kerstnacht in de Domkerk. Ben je 4 of ouder? Kom dan om 19:00 uur naar de kinderkerstnachtdienst en hoor het kerstverhaal uit de eerste hand. Neem gerust je (groot-)ouders mee. De kerk gaat open om 18:30 uur. Toegang is gratis, maar kaartjes zijn wel nodig. Deze zijn vanaf 9 december verkrijgbaar bij de ontvangstbalie van de Domkerk tijdens reguliere openingstijden van de Domkerk. Kijk voor meer informatie op www.domkerk.nl

Tekst en spel: Kim Arnold
Muziek: Jan Hage