KINDERKERSTFEEST

Oma’s kerststal: Kinderkerstnachtdienst in de Domkerk
De kinderkerstnachtdienst  is op zondag 24 december en begint om 19.00 uur. De toegang is gratis, maar kaartjes zijn wel nodig. Deze zijn verkrijgbaar bij de ontvangstbalie van de Domkerk tijdens reguliere openingstijden van de Domkerk.

Het verhaal
Elk jaar komt Fien bij oma en opa de kerststal opzetten en kerstfeest vieren. Dat is gezellig, ook dit jaar. Maar ineens mist er iets uit de kerststal. De kerststal is niet compleet. Wat mist er nu toch? Het schaap, het schaap is weg! Hoe kan dat? Ze bergen de kerststal toch altijd goed op zolder op. Of zou buurvrouw Pepermuntje hier meer van weten?
Kom ook luisteren naar het kerstverhaal over oma's kerststal van verhalenverteller en poppenspeler Mark Haayema en zangeres en actrice Abke Bruins en zing de bekende kerstliedjes mee. Dominee in deze kinderkerstnachtdienst is Netty de Jong-Dorland. Jan Hage speelt het orgel en de kindercantorij van de Domkerk levert een bijdrage.
De kinderkerstnachtdienst is op zondag 24 december en begint om 19.00 uur. De kerk gaat open om 18.30 uur. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn van harte welkom. Toegang is gratis maar zowel kinderen als begeleiders hebben een toegangskaart nodig. Toegangskaartjes  zijn vanaf zondag 10 december verkrijgbaar bij de ontvangstbalie van de Domkerk tijdens reguliere openingstijden (ma/vr 11.00 - 16.00 uur, za 11.00 - 15.30 uur en zo 12.30 - 16.00  uur ). Kaartjes kunnen niet telefonisch worden gereserveerd.