Driekoningen

Zondag 7 januari om 10.30 uur: Dienst van Schrift en Tafel: Feest van Driekoningen.
Voorganger in de dienst: ds. Netty de Jong-Dorland. Domcantorij o.l.v. Remco de Graas. Organist is Jan Hage. Iedere zondag komen de kinderen tijdens de dienst bij elkaar voor hun eigen programma. Voor kinderen van 0-4 is er wekelijks crèche.

Driekoningen – zondag 7 januari – voor kinderen. 10.30 uur
Op zondag 7 januari vieren we Driekoningen in de Domkerk. Op dit feest denken we aan de drie koningen die op zoek waren naar het koningskind. Ze vonden het kind Jezus in Bethlehem en brachten het geschenken. Wil je in de dienst meelopen in de optocht achter de ster aan en geschenken voor Jezus in de kerststal leggen, kom dan op zondag 7 januari als koning of koningin verkleed naar de kerk!

Zondag 7 januari Kerk op Schoot
Bij Kerk op Schoot kunnen kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar op een speelse manier kennismaken met kerk-zijn. Tegelijkertijd is het een ontmoetingsmoment voor ouders en kinderen, die op één of andere manier verbonden zijn met onze gemeente. Het heet ‘Kerk op Schoot’, omdat de kinderen bij hun ouder/verzorger op schoot kunnen zitten tijdens deze mini-kerkdienst. Om ongeveer 11.00 uur is Kerk op Schoot afgelopen en kun je je als ouder/verzorger invoegen in de gewone dienst. De kinderen blijven na Kerk op Schoot in de sacristie en kunnen daar lekker spelen tot het einde van de dienst.