Adventsmarkt

Adventsmarkt in de Pandhof
Op zaterdag 2 december wordt door de Utrechtse kerken een sfeervolle Adventsmarkt georganiseerd in de gangen van de Pandhof, ingang Domplein. Een markt met kerst- en adventsartikelen, hapjes en glühwein, kerstcadeautjes met inhoud, adventskransen en informatie over de kerstactiviteiten in de Utrechtse kerken. Zo willen we Advent in Utrecht oecumenisch inluiden met zoveel mogelijk kerken (protestant, rooms-katholiek, doopsgezind e.a.) en met medewerking van het klokkenluidersgilde.

De markt vindt plaats van 16.00 tot 18.00 uur. Een kinderkoor zingt advents/ kerstliederen. Om 16.50 uur is er een kort moment van aandacht door ds Christiane Karrer van de  Evangelisch-Lutherse Gemeente en wordt de kerstboom aangelicht. Om 17 uur luiden de klokken van de Domtoren de Advent feestelijk in.
U bent van harte welkom!

Voorafgaand aan de markt bent u om 15.30 uur welkom bij de Zaterdagmiddagmuziek in de Domkerk. Een Adventsconcert. U hoort dan koormuziek, uitgevoerd door de Domcantorij o.l.v. Domcantor Remco de Graas. Zij zingen werken van Benjamin Britten (1913-1976), Herbert Howells (1892-1983) en Hubert Parry (1848-1918).