Actueel

In verband met de coronacrisis zijn een aantal zaken anders dan normaal in de Domkerk

Open Dom
De Domkerk is in deze periode dagelijks geopend van 12 tot 15 uur als stilte plek en om een kaarsje te kunnen branden. Er zijn geen toeristische faciliteiten: de DomShop en het DomCafé zijn gesloten, en er zijn geen rondleiders aanwezig.

Toegang kerkdiensten
Als gevolg van de lockdown zijn de kerkdiensten op zondagochtend en de vespers op zondagavond en woensdagavond helaas niet toegankelijk.
Maar u/jij bent hartelijk welkom om de diensten digitaal mee te vieren via kerkomroep.
Het middaggebed vindt plaats op maandag, woensdag en vrijdag om 12.30 uur. Deze gaan in kleine kring door. Dat geldt ook voor het wekelijks ochtendgebed op maandagmorgen om 7.00 uur.