Actueel

In verband met de coronacrisis zijn een aantal zaken anders dan normaal in de Domkerk.

Afwijkende openingstijden

Openingstijden Domkerk
Maandag, dinsdag, woensdag: 11.00 – 15.00 uur
Donderdag, vrijdag: 11.00 – 16.00 uur
Zaterdag: 11.00 – 14.30 uur (gevolgd door concerten Zaterdagmiddagmuziek)
Zondag: 12.00 – 16.00 uur

Het DomCafé is gesloten.
De DomShop is open op:
Maandag t/m zaterdag: 11.00 – 15.00 uur.
Zondag van 13.00 – 15.00 uur.

NB Aanmelden vooraf bij bezoek aan de Domkerk is niet nodig. Wel dient u zich te registreren bij binnenkomst.

Toegang kerkdiensten op zondag om 10.30 uur
Tijdens de kerkdiensten mogen maximaal 30 mensen aanwezig zijn. U dient zich vooraf aan te melden via aanmelden kerkdiensten.
De kerkdiensten zijn ook rechtstreeks te beluisteren en te zien via www.kerkomroep.nl
Overeenkomstig de recent bijgestelde regels en adviezen van regering, RIVM, PKN en PGU is het volgende van kracht:
•    Er wordt niet gezongen door gemeenteleden, er zijn maximaal vijf voorzangers
•    Wij adviseren gemeenteleden bij binnenkomst en uitgaan van de kerk een mondkapje te dragen; op de zitplaats kan het mondkapje worden afgedaan.

Toegang Vespers
Iedere zondag- en woensdagavond om 19.00 uur is er een vesper in de Domkerk. Voor de vespers is er geen aanmelding nodig. De vespers zijn ook te beluisteren in via www.kerkomroep.

Middaggebed
Op dit moment vindt het middaggebed plaats op maandag, woensdag en vrijdag om 12.30 uur. Hiervoor is het niet nodig om te reserveren.

Ochtendgebed
Vanaf september is het wekelijks ochtendgebed op maandagmorgen 7.00 uur weer van start gegaan.

Zaterdagmiddagmuziek Domkerk
Ook bij de concerten zijn 30 zitplaatsen beschikbaar en dient u te reserveren. Een aantal concerten komt te vervallen, zie hiervoor de concertagenda. Reserveren kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-zaterdagmiddagmuziek-domkerk-117466959839?aff=ebdssbeac

N.B. i.v.m. de recente wijzigingen m.b.t. Corona is het van belang regelmatig de website en  andere media in de gaten houden.