Informatie over de vespers

Vesperzang - elke dinsdagmiddag van 15.00-16.00 uur in de sacristie en het Noordertransept.
Er is gelegenheid om de actuele hymnen en psalmen, die in de vesper gezongen worden, met elkaar voor te bereiden. U kunt altijd zonder aanmelden mee oefenen. Iedereen kan het leren. Noten lezen of van blad zingen is niet vereist. Het komt vanzelf goed, ALS we maar beginnen te zingen…

Zangoefenmoment
Iedere periode van het kerkelijk jaar kent een eigen 'vast onderdelenboekje', dat enkele weken de basis van de vesper vormt. O.l.v. cantor Remco de Graas is er dan steeds een zangoefenmoment als voorbereiding hierop. Het vindt plaats na de zondagse eredienst om 12.15 uur in het Noordertransept, tenzij anders vermeld. Voegt u zich bij onze enthousiaste groep en wees welkom om mee te doen.

Vesper Intro
Driemaal per jaar biedt de Werkgroep Getijden een Vesper Intro aan: een achtergrondnamiddag met informatie, muziek, een maaltijd en avondgebed.

* Informatie: vespers@domkerk.nl