Feesten

In de kerk worden ook feesten gevierd. Een aantal daarvan speciaal met kinderen en voor kinderen. Deze activiteiten worden georganiseerd voor kinderen uit de hele stad. Op de zondag voor 11 november vieren we Sint Maarten. Op 24 december is er een kinderkerstnachtdienst. Soms is er een thema-middag. Bij voorbeeld: waarom vieren we Pasen? of Kerst?

Sint Maarten

Rond 11 november wordt het Sint Maartensfeest met kinderen gevierd met kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Sint Maarten, de schutspatroon van de stad Utrecht, leerde wat delen is. Het Sint Maartensverhaal wordt verteld en we gaan lampionnen maken. Met die lampionnen gaan we langs de deuren in de sprookjesachtig verlichte straten rond de Domkerk. Zondag 9 november, 15.00-18.00 uur Kosten € 3,50 per kind, opgave voor 6 november bij jongindedom@domkerk.nl.

Kerstnacht

Op 24 december in de vroege avond wordt het kerstverhaal verteld voor kleine kinderen. De kinderkerstnachtdienst is een speciale kinderdienst met veel muziek.