ZAKLAMP-RONDLEIDINGEN

28 februari: Zaklamp-rondleiding voor kinderen in de voorjaarsvakantie

Zie je meer in het donker? Misschien wel!
In de Domkerk is zoveel te ontdekken wat je overdag over het hoofd ziet. 's Avonds is dat anders... Met je zaklamp in de hand gaan we samen op zoek naar de leukste, spannendste, gekke beeldjes en dieren in de kerk. Waarom zouden mensen die gemaakt hebben? En waarom zijn ze er eigenlijk?
Deze rondleiding is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders. Neem zelf een zaklamp mee.
Waarschuwing: na deze rondleiding kun je nooit meer door de kerk lopen zonder aangegaapt te worden door spinnen, slakken, slangen en leeuwen.
Aansluitend is er iets te drinken met wat lekkers in het DomCafé.

Datum: dinsdag 28 februari 2017. Plaats: Domkerk Utrecht (ingang bruine deur tegenover de Domstraat).
Tijd: 19.30-21.00 uur (deur open om 19.15 uur). Kosten: kinderen en begeleiders € 4,00 p.p.
Aanmelden is niet nodig.
Informatie: secretariaat@domkerk.nl, telefoon 030-2310403.