← Back

Zingen bij de kindercantorij!?

Date & time

From 24 September 2018 at 13:36 to 22 January 2019 at 14:36

Place

Domkerk Utrecht

Event details

Sinds jaar en dag kent de Domkerk naast de Domcantorij ook een Kindercantorij.
Naar de Kindercantorij komen kinderen van 6 tot 12 jaar die graag zingen of die dat willen leren. Op dinsdagmiddag van 16.30-17.30 uur wordt er gerepeteerd in de Domkerk. Naast dat zingen natuurlijk een serieuze zaak is, is er ook altijd ruimte voor plezier met elkaar. De kindercantorij kent een gezellige en ontspannen sfeer.

De kindercantorij levert één keer per maand een bijdrage aan de kerkdienst op zondagochtend. Ook kan het voorkomen dat de kindercantorij betrokken wordt bij andere projecten.
Door de kindercantorij wordt van alles gezongen: van volksmuziek tot meerstemmige muziek in allerlei talen. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Voor meer informatie of om je op te geven, mail naar Remco de Graas, cantor@domkerk.nl

There are no comments

Post a comment