← Back

Place

Domkerk Utrecht

Event details

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus gaan de concerten op zaterdagmiddag t/m 1 juni helaas niet door.

Nu we concerten deze periode afgelasten, worden vooral onze professionele musici hard getroffen, doordat ze in deze normaal gesproken drukke tijd hun inkomen zien inklinken. Om de musici, die zo belangrijk zijn voor de Zaterdagmiddagmuziek te ondersteunen en een hart onder de riem te steken, vragen we onze donateurs en concertbezoekers een extra donatie te doen. De opbrengst zullen we verdelen onder de musici die al ingeroosterd waren in deze periode.

Uw extra donatie zien we graag op:
NL96 RABO 0187 4857 47 t.n.v. Stichting Zaterdagmiddagmuziek Domkerk o.v.v. extra donatie corona

We hopen hiermee de band met onze musici, die we toch al niet te veel kunnen betalen, warm te houden.