← Back

Place

Domkerk Utrecht

Event details

7 dagen per week open, 400.000 bezoekers (normaliter), tentoonstellingen, lezingen, rondleidingen...en dan ook nog eens een levende kerkelijke gemeenschap. Dat is wat de Domkerk allemaal biedt, en op het secretariaat komt alles bij elkaar.

In verband met het vertrek van onze bureaumedewerker zoeken we vervanging. Baan jij je graag een weg door een volle mailbox en houd je ervan te prioriteren en te coördineren? Ben jij graag in nauw contact met mensen, bied jij ze de helpende hand of de benodigde informatie om verder te kunnen? Wil jij je met je hele ziel en zaligheid inzetten voor het behoud van cultureel en religieus erfgoed?
Dan zou je geknipt kunnen zijn voor een rol als Bureaumedewerker Secretariaat in de Domkerk. In deze organisatie waar alles draait op vrijwilligers, zoeken wij iemand die makkelijk verbindingen legt met mensen en activiteiten goed kan overzien en prioriteren.
Het betreft een vrijwilligers functie voor één of meer ochtenden in de week.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, bel dan met de Kerkrentmeester Personeel Sander Donze op +31 6 4731 4632 of mail naar KRM_personeel@domkerk.nl.
Reageren kan door een email met je motivatie te sturen aan KRM_personeel@domkerk.nl.