← Back

Place

Domkerk, Utrecht

Event details

Vanaf woensdag 17 juni zal het middaggebed hervat worden. Voorlopig vindt het middaggebed alleen nog op woensdag en vrijdag om 12.30 uur in het koor van de kerk plaats. We gebruiken de aangewezen plaatsen op anderhalve meter afstand van elkaar. Het is niet nodig om je aan te melden, maar als we met velen komen, kan het op een gegeven moment vol zijn.
De liturgie is enigszins aangepast om aan de richtlijnen te voldoen: we zingen niet en daarn de voorganger spreekt de opening, evenals de psalm. Na de lezing van de psalm volgt de Schriftlezing en een stilte van ongeveer 10 minuten. Daarna is er een kort orgelspel, waarna de gebeden volgen, afgesloten met het gesproken Onze Vader en de zegen. Op elke plaats ligt een orde van dienst.
U bent van harte welkom.