logo.png

slider_mask.png
slider_mask-5.jpg slider_mask-3.jpg slider_mask-8.jpg slider_mask-4.jpg slider_mask-7.jpg
← Back

Avondrondleiding: Details in de Dom

Date & time

From 12 April 2018 at 20:00 to 17 April 2018 at 21:00

Place

Domkerk

Event details

In de prachtige atmosfeer van de stille kerk krijgt u een rondleiding met speciale aandacht voor details die normaal gesproken aan de aandacht ontsnappen. Verrassende details zijn er in overvloed in de Utrechtse Dom. Als u goed kijkt zie je steeds iets nieuws. Het verfijnde houtsnijwerk van Jan van Schayck uit 1497 op de deur van de sacristie bijvoorbeeld, het fameuze beeldhouwwerk in steen, en nog veel meer. Wij nemen u graag mee op deze ontdekkingstocht en natuurlijk is er ruimte voor uw eigen vragen. Aansluitend is er een kopje koffie met een Domkoek in het DomCafé. Info en opgave: Vóór 11 april 2018 bij secretariaat@domkerk.nl, o.v.v. Avondrondleiding Domkerk. De rondleiding start op donderdag 12 april om 20 uur. De bruine deur aan de Domstraat is open vanaf 19.45. Kosten € 8,- per persoon.