← Back

Place

Domkerk, Utrecht

Event details

Vanaf zondag 5 juli mogen er weer meer bezoekers deelnemen aan de kerkdiensten vanuit de Dom. Het aantal zitplaatsen wordt dan verhoogd van 30 naar 100. We kijken er zeer naar uit u weer te mogen begroeten. U dient zich vooraf wel aan te melden en dat kan heel eenvoudig door naar deze link te gaan: https://www.eventbrite.nl/e/registratie-eredienst-domkerk-110688847322. Met dit formulier kunt zich aanmelden voor een zitplaats in een van de Erediensten in de Domkerk. Deze worden op zondagochtend om 10.30 uur gehouden. Wilt u zich voor meerdere diensten aanmelden, dan dient u dit formulier per dienst te doorlopen. Op deze website vindt u ook de richtlijnen en maatregelen die we aanhouden.

Wij wensen u alvast goede en mooie diensten toe! Voor vragen over uw reservering kunt u ons bereiken via: reserveringen@domkerk.nl Voor overige vragen over het Citypastoraat Domkerk kunt u ons bereiken via communicatie@domkerk.nl